Bruiloft en Rouw

Bruidsboeket

Bruiloft

Een huwelijk wordt gezien als een van de mooiste momenten in het leven. Veel aanstaande echtgenoten kiezen er daarom voor om deze dag nog feestelijker te maken met een arrangement aan bloemen en daar willen wij jullie graag bij helpen.

Jullie favoriete bloem, de kleur van jullie ogen, de locatie en de kleur en stijl van jullie kleding. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden in ons advies.

Voor ieder budget is er een passend advies mogelijk. De prijs is daarbij wel afhankelijk van een aantal zaken zoals het seizoen, de bloemensoort, de grootte van het bloemstuk of bruidsboeket en de bindtechniek.


Afscheid- of rouwstuk

Ieder afscheid is de geboorte van een herinnering.

Bloemen dragen bij aan een waardig en persoonlijk afscheid van een dierbare. Op basis van je persoonlijk wensen, of die van de overledene, geven wij een passend advies over de mogelijkheden. Dat doen wij graag in alle rust bij u thuis of bij ons in de winkel.

Wij verzorgen vele soorten rouwarrangementen, zoals boeketten en rouwbloemstukken. Liever in de vorm van een hart, een vlinder of een beer? Ook dat is mogelijk. Alle arrangementen kunnen worden voorzien van een rouwkaart of een -lint met hierop een persoonlijke boodschap.

Interesse?
Kom eens langs in onze winkel of neem contact met ons op. Voor een afspraak komen wij graag persoonlijk bij jullie langs.